JD delar om Adoptee Anger

Det här är en serie om Adopterad Anger från levd erfarenhet, för att hjälpa människor att förstå vad som finns under ytan och varför adopterade ibland kan verka arga.

förbi JD Glienna, adopterad från Filippinerna till USA. JD är medgrundare av Adopteekwentokwento, en Youtube-kanal som delar filippinska adopterade röster.

Jag blir arg då och då. Jag är arg över alla lögner jag måste sålla igenom för att komma fram till sanningen. Jag är arg över att systemet gav mig till missbrukande föräldrar. Jag är arg över att det inte fanns någon process för att skydda mig eller utbilda dem för förbättringar. Jag är arg över att jag hela tiden måste arbeta mig igenom de dåliga minnena. Jag är arg över att jag lyssnar på lögnerna om hur bra mamma jag hade, eller kommentarer som "Det här är min bebis" när det jävligt bra var lögner. Jag är arg över att ett barn var tvungen att vara pummelväskan för någon annans osäkerhet.

Jag kanske inte alltid är arg, men det bubblar då och då. Jag är arg över att vissa vill ha en handling kontra att ta ansvar. Jag är arg över att adopterade är den sista delen av triaden som ska beaktas bakom adoptivföräldrarnas agenda, regeringssystemet och sedan födelsemodern. Jag är arg över bristen på stöd för adopterade efter adoption. Jag är arg på dem som upplever att de är en lögn för någon och att de måste förbli en lögn. Jag är arg på alla adopterade som vill vara en del av en familj, adopterade eller biologiska och ständigt avvisas.

Du kan följa JD
@lakad.co
@Adopteekwentokwento

Lämna ett svarAvbryt svar

Svenska
%%sidfot%%