Meg på K-Box Adoptee Takeover Night

Meg är en koreansk internationell adopterad, uppvuxen i Australien och en serietecknare. Hon gör till stor del självbiografiska och facklitterära verk som har dykt upp i The Nib, The Lily, Liminal Magazine, The Comics Journal och antologier bl.a. Comic Sans, Stadig kost, trådar som förbinder oss och den prisbelönta Eisner Drawing Power: Kvinnors berättelser om sexuellt våld, trakasserier och överlevnad. Hon har ställt ut serie-, animations- och filmarbeten internationellt, undervisat serieskapande för universitetsstudenter, utvecklat och levererat serieprogram till gymnasieelever med invandrar- och flyktingbakgrund med STARTTS, och konstprogram för elever i grundstadiet i Korea. Meg arbetar för närvarande på ett långtidsarbete baserat på hennes erfarenheter som asiatiskt barn till vita föräldrar i Australien, en nyligen levande period i Korea och ett misslyckat sökande efter sin koreanska mamma.

Hon skapade konstverket åt oss K-Box Adoptee Takeover Night reklammaterial och ZINE:

Meg presenterade också som en av våra adopterade artister och du kan se videon av hennes presentation här:

Du kan också se den i webbversionsformat för den som föredrar att läsa och se.

Resurser

Ta reda på mer om Meg
hemsida: http://www.megoshea.com
IG: @even.little.meg

Kolla in vår Fotoalbum, Ryans och Ebony's presentationer från kvällen

Härnäst är vår adopterade artist ZINE och andra adopterade artister

Lämna ett svarAvbryt svar

Svenska
%%sidfot%%